Witam.
Na angielskich portalach bukmacherskich można spotkać się z informacją o graniu techniką o nazwie Union Jack System i nazwa ta dotyczy popularnej nazwy flagi brytyjskiej: Union Jack.
czyli wg graficznych linii poziomych, pionowych oraz na krzyż.
Wiemy, że z 9 liczb można utworzyć 84 kombinacje po 3 liczby, gdyż 3z9=84 a zatem Union Jack System , w którym zawieramy 8 zakładów jest metodą niegwarancyjną.
Zatem i tu do wygranej potrzebna jest spora doza szczęścia - lub wysoka skuteczność...
..............
Tak na marginesie tej metody podam , że 100% gwarancję 3 przy trafieniu 6z9 zdarzeń uzyskujemy w rozpisie na 7 zakładów:
wroclawiak >>> całkiem niedawno natknąłem się na pierwszy wpis o graniu tą metodą ( beż żadnego jej objaśnienia a jedynie informacyjnie ktoś napisał że dziś obstawia systemem Union Jack ) a gdy kolejny raz we wpisie innego użytkownika i na innym angielskim forum pojawiła się ta sama nazwa zupełnie mi nieznanego systemu - to trochę poszperałem w necie i stąd ten mój wpis ją opisujący...
Zatem nawet nią jeszcze nie grałem.
Pzdr.
edi8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum