|
Moneybookers w Polsce !!! |
| Autor |
Wiadomość |
Trop
Administrator

|
Wysłany: 2006-05-18, 22:09 Moneybookers w Polsce !!!
|
|
|
>>> Moneybookers < < <
Serwis umożliwiający dokonywanie szybkich płatności online, używany bardzo często do wpłacania / wypłacania środków pienięznych do buków internetowych.
Przesył pieniędzy odbywa się bardzo szybko i sprawnie. Bez problemów możemy przerzucać pieniądze pomiedzy jedym a drugim bukmacherem.
Zarejestruj się w Moneybookers |
|
|
|
 |
wilf
|
Wysłany: 2006-07-07, 08:26
|
|
|
| Słyszałem plotkę, że podobno od niedawna żądają ksero dowodu potwierdzone notarialnie przy wypłacie. Pytam bo chciałem wpłacić i szybko wypłacić aby złapać bonus i nie wiem jak jest, bo jak bedą chcieli to ksero potwierdzone notarialnie to nie zdąże. |
|
|
|
 |
Trop
Administrator

|
|
|
|
 |
pater2003
|
Wysłany: 2006-07-25, 13:28 MB
|
|
|
Witam
Mam pytanie
Zarejestrowałem się na MoneyBookers i nie wpłącałem tam żadnej kasy.
Po paru miesiącach gry u bukmacherów przelałem kasę na MoneyBookers.
Co mam teraz zrobić żeby ją wypłącić na konto bankowe?
Czy musze najpierw ze swojego konta bankowego coś przelać na MoneyBookers?
Czy od razu mogę zlecić wypłątę wpisując swoje konto?
Czy musze wysyłac skan dowodu? |
|
|
|
 |
cloner

Wiek: 23 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 3819 Skąd: ... Blue-Reds ...
|
Wysłany: 2006-07-25, 13:36
|
|
|
pater2003 - mozesz bez problemow wyplacic swoje pieniadze na swoje konto bankowe, oczywiscie dane musza sie zgadzac, itp.
oczywiscie MB pobieraja tez oplaty |
_________________ http://olimpijska2.pl - nieoficjalny serwis kibiców Polonii Bytom
Wejdź - naprawdę warto! |
|
|
|
 |
pater2003
|
Wysłany: 2006-08-01, 14:12
|
|
|
CO MAM ZROBIĆ
tak jak pisałem mam kase na koncie MB nigdy nie wpłacałem z banku tylko wypłaciłem od buka internetowego
teraz jak żądam wypłaty to mi wyskakuje coś takiego
Wymagana jest weryfikacja tożsamości!
Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.
Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę (przy jednoczesnym podniesieniu kwoty wypłaty). Państwa konto Moneybookers nie zostanie w tym przypadku obciążone.
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.
CO MAM NAJLEPIEJ ZROBIĆ
KTÓRĄ OPCJĘ LEPIEJ WYBRAĆ
I JAKI KOD I GZIE GO MAM WPISAĆ
PROSZE WYTŁUMACZCIE MI
Czy jak zaznacze opcję 1 to te 7zł pobiorą mi z konta bankowego ?
Czy jak zanacze opcję 2 to po cio mi temn kod i co bede z nim musiał zrobić?
|
|
|
|
 |
Trop
Administrator

|
|
|
|
 |
szandek
Wiek: 26 Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 268 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 2006-08-01, 15:48
|
|
|
| Ja tez nie wiedziałem jak dokonac weryfikacji tożsamości.. Zleciłem wypłate niewielka z nadzieja ze bedzie gdzies ten kod weryfikacji (ja go tam nie znalazłem, w zasadzie nie dokonca to rozumiem, czy wogóle tam powinien sie znaleźć). A dokonałem swojej weryfikacji po przez wpłate z mojego konta bankowego przelewu o wartości 50 groszy na moje konto w moneybookers. Moze i o to chodzi w tym co jest napisane w punkcie 2, bo przyznam sie ze dokońca go nie moge zrozumieć. W kazdym razie po tym przelewie moje konto jest zweryfikowane. |
|
|
|
 |
pawel82
|
Wysłany: 2006-08-09, 15:47
|
|
|
Jaki jest kod SWIFT Moneybookers i kod IBAN??? Czy moim kontem w Moneybookers jest adres email? czy ID? Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytania proszę o odpisanie |
|
|
|
 |
Trop
Administrator

|
|
|
|
 |
gary82
|
Wysłany: 2006-08-13, 22:23
|
|
|
| Ten moneybookers to nie jest taki pewny bo ostatnio zostałem tam okradziony(ktos poprostu mi sie włamał na konto i przelał sobie 70zł) i napisali mi ze IP tego przelewu co sobie gosc zajebał kase nie różni sie niczym od mojego IP. Jednym słowem PARODIA !!! NIE POLECAM |
|
|
|
 |
Cichociemny
|
Wysłany: 2006-08-13, 22:24
|
|
|
| Może sam niepamietasz albo masz chamskiego brata z keyloogerem i haslo dałeś mu sam... |
_________________ Firma poszukuje nieudaczników i malkontentów do pracy. U konkurencji.
Life after coma |
|
|
|
 |
pater2003
|
Wysłany: 2006-08-14, 07:38 LIMIT W MB
|
|
|
Mam pytanko jezęli kliknę w pozycję limity na moim koncie coś takiego
Całkowity limit transkacji: Pozostałych:
PLN 23203.80 / ostatnie 90 dni
Co to onzancza
Jeżeli dizsiaj bym miał na swoim koncie np 50000 PLN zł to mógłbym wypłacić tylko 23203,8?
A co wtedy z resztą przepada?
Czy muszę czekać 90 dni znowu?
Proszę o odpowiedź |
|
|
|
 |
Trop
Administrator

|
|
|
|
 |
march88

|
Wysłany: 2006-08-14, 19:14
|
|
|
| Można mieć MB na dwa adresy email i na te same dane? |
_________________ Do 30 Euro w Betfair!!
Prv - więcej szczegółów
Moje typy |
|
|
|
 |
|
|